Kropsterapi | Psykoterapi | Healingsmassage

Kropsterapi for krop og sind

Få hjælp i Rødovre og Østerport, hvis du har uro, stress, angst, været ude for et traume eller bare vil have sat ord på dagligdagen
Vi kan alle have brug for støtte i livet når der sker svære ting, eller vi bærer på mere end vi føler vi kan håndtere. Vi har en bred vifte af terapeutiske behandlinger, som du kan vælge i mellem.

Vi lancerer nu vores nye terapi behandlinger

30% rabat - Brug koden: krop30

🧑🏻‍⚕️ Tilbudet gælder oktober, november og december 2023.
🧑🏻‍⚕️ Tilbudet gælder kun til din første kropsterapi behandling.
🧑🏻‍⚕️ Få 30% rabat ved brug af koden: krop30 (indtast den i notatfeltet).

Kropsterapi i Rødovre og på Østerbro

Hos Klinik La Mano i Rødovre og Østerport arbejder vi tværfagligt, specielt inden for kropsterapi, hvor vi er stolte af vores tværfaglige tilgang.

Det kan vi fordi vi er et team af mange dygtige behandlere med forskellige kompetencer. Vi kan derfor give dig lige præcis den behandling du måtte have behov for, med de behov og udfordringer du står med på det pågældende tidspunkt i dit liv.

Når du bestiller en kropsterapeutisk behandling hos os er det derfor vigtigt, at du læser om de enkelte behandleres terapeutiske baggrunde og kompetencer.

Og hvis behovet ændrer sig, kan du med fordel skifte mellem de forskellige behandlere undervejs i dit behandlingsforløb.

Vi arbejder indenfor Healingsmassagen, ManuVision, psykoterapi og Body SDS. Fælles for alle terapiformer er, at skabe bedre balance mellem krop og sind.

Dit behov kan løbende ændre sig. Den vigtigste opgave for os er, at vi sammen med dig skræddersyr den bedst tænkelige behandling, som bedst hjælper dig igennem din sorg, livskrise, stress eller depression.

 

Vores terapeutiske behandlere

Vi har vær især vores egen tilgang til kropsterapi og terapeutiske behandlinger. Af den grund favner vi bredt som helhed og kan hjælpe på mange forskellige måder.

Vi har både samtaleterapi og coaching, behandling af stress og angst, såvel som god erfaring med at løsne fysiske spændinger der er psykiske betonede.

Læs om vores terapeuter?

Søren Tauber Lassen

Kort om mig og mine terapeutiske kompetencer:

Jeg er uddannet Healingsterapeut og samtaleterapeut (Healingsmassage) fra Kilden Kursuscenter, og har flere års erfaring med personlig udvikling, mindfulness, spirituel forståelse og indsigt i non-dual udvikling, som er dybt skyggearbejde.

Kernen i min tilgang til kropsterapien, er Healingsmassage og samtaleterapi, justeret i forhold til det du har brug for. Jeg skaber bro mellem din krop og dit sind og det ubevidste.  Healingsmassagen, der er en psykoterapeutisk behandlingsform, kombinerer en blid og nænsom helkropsmassage.

Healingsmassagen virker ved at den ...

Samtaleterapi virker

Du kan læse mere om hvad healingsmassage er godt for på hjemmesiden hos Foreningen af healingsterapeuter.

Ninna Rosendahl

Kort om mig og mine terapeutiske kompetencer:

Jeg er uddannet og certificeret Psykoterapeut og familieterapeut, suppleret med kropsterapi, som understøtter det terapeutiske arbejde.

Min tilgang til kropsterapien er at skabe en bro mellem krop og sind, hvor fokus er på at skabe balance og ro.

Gennem en kombination af samtaleterapi, fysisk behandling og indsigt i nervesystemet, tilbyder jeg en helhedsorienteret terapi, der tilstræber at forbinde dit mentale og fysiske velvære.

Min tilgang indebærer:

Uanset din baggrund eller udfordring, er min tilgang skræddersyet til at møde dig, hvor du er, og hjælpe dig på vejen mod et mere balanceret og harmonisk liv.

Claus Elvers-Hansen

Kort om mig og mine terapeutiske kompetencer:

Jeg er uddannet ManuVision Kropsterapeut med efteruddannelse i chok og traumer.

Min tilgang til kropsterapien er helhedsorienteret og baseret på ManuVision-principperne.

Jeg tror på, at kroppen og sindet er dybt forbundne, og ved at skabe balance i nervesystemet, sætte gang i kredsløbet, frisætte åndedrættet og aktivere gennemstrømningen i kroppens energisystem kan vi fremme kroppens naturlige selvhelbredende processer.

ManuVision behandler fysiske og psykiske symptomer ved at ...

Helt konkret arbejdes der ved at ...

Sergio Bedoya

Kort om mig og mine terapeutiske kompetencer:

Jeg er uddannet som Body SDS Kropsterapeut og min tilgang til kropsterapien er rodfæstet i den uddannelse og erfaring, jeg har opnået med det.

Jeg fokuserer på en helhedsorienteret og skræddersyet behandling, hvor jeg kombinerer flere teknikker for at adressere både fysiske og emotionelle blokeringer, ved at anvende dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, ledfrigørelse og afspænding. Denne integrerede tilgang sigter mod at løsne blokeringer og spændinger i kroppen, som ofte er et resultat af stress, traumer eller negative følelser.

Min tilgang til kropsterapi virker ved at:

Helt konkret arbejdes der ved at:

Kropsterapi kan være særligt effektivt til at håndtere en række helbredsudfordringer, herunder migræne, spændingshovedpine, muskel- og ledsmerter, stress og udbrændthed, problemer med vejrtrækning, humør og energi samt forskellige former for skader. Jeg har også erfaren i at arbejde med problemer relateret til indre organer, såsom mave-tarmproblemer, samt menstruationssmerter.

Jette Traun

Kort om mig og mine terapeutiske kompetencer:

Jeg er uddannet kropsterapeut og min tilgang til kropsterapien er en kombination af samtale, massage, akupressur, åndedrætsterapi og energiterapi/healing.

Der er ikke en speciel formel eller rækkefølge i min terapi, men behandlingen sammensættes efter dine behov og ønsker. Derfor starter vi altid med en samtale, hvor du fortæller mig om din situation, dine udfordringer, og intention med behandlingen.

Jeg ved at ethvert menneske er unikt med sine helt særlige individuelle behov for at (gen)skabe balance. Derfor har jeg udviklet min egen unikke form for kropsbehandling, hvor jeg trækker på mine mange års erfaring, uddannelser, og livslange passion for krop, sind og energi. Jeg sammensætter behandlingsmetoder som jeg ved virker, dels fordi jeg har mærket dem på min egen krop, og dels fordi jeg ser effekten, og resultaterne hos dem, der kommer på briksen hos mig.

Kropsterapi er speciel god til dig som:

Jeg arbejder holistisk, hvilket vil sige at jeg:

For dig betyder det, at du får præcis det, du har brug for.

I både Rødovre og Østerport tilbyder vi kropsterapi, en holistisk tilgang til at genoprette balance og velvære i krop og sind. Vores erfarne kropsterapeuter bruger forskellige teknikker og metoder til at arbejde med kroppens fysiske, følelsesmæssige og energetiske aspekter.

Kropsterapien hos Klinik La Mano fokuserer på at skabe forbindelse mellem krop og sind gennem opmærksomhed, berøring og bevægelse. Ved at lytte til kroppens signaler og reaktioner hjælper vores terapeuter med at identificere og løsne spændinger, blokeringer og stress.

Under en kropsterapi-behandling vil du opleve en tryg og støttende atmosfære, hvor du kan udforske og frigøre ophobede følelser og traumer, samtidig med at du styrker din krops bevidsthed.

Uanset om du har muskelsmerter, stress, angst eller ønsker at opnå generel afslapning, tilbyder Klinik La Mano skræddersyede kropsterapiløsninger, der passer til dine behov.

Vores mål er at hjælpe dig med at forbedre din kropsfornemmelse, styrke din egen helingsproces og skabe balance i dit liv.