Vores kunder fortæller

Læs hvad de synes om os
Vi værdsætter vores kunder og vi er ydmyge når de fortæller om deres livsforandrende oplevelser med vores behandlinger.
Massage briks i massagerum
Kunde

Christina Type Jardorf
Advokat

Jeg har de sidste 8 år været igennem 4 operationer på grund af slidgigt i grundleddet i mine fødder. Arvævet har forstyrret min cirkulation i benene og ofte har jeg desværre tunge ben og hævelser til følge, særligt fordi jeg på grund af mit kontorarbejde sidder meget ned og ikke får cirkulation i benene. Derudover har jeg også oplevet at smerterne forplantede sig op i min hofte. Jeg har gået til mange typer behandlinger for at afhjælpe disse gener og for at få gennemstrømningen tilbage i ankel- og fodled. Intet har hjulpet indtil jeg startede hos Klinik La Mano.

Via min arbejdsplads er vi så heldige at have Klinik La Mano som står for vores massageordning og her får jeg ½ time hver 14. dag hos Katja – hun kan nogle helt specielle teknikker med mine ledbånd og sener i fødderne og smerterne aftager virkelig når hun tager fat. Hun er så dedikeret til det hun gør!

Efter at jeg startede hos Katja med smerterne i mine fødder anbefalede hun Søren til at få styr på hævelserne i mine ben og generne i hoften. Min krop var helt hård og fastlåst uden cirkulation ved den første behandling og her var det nærmest som om Søren fik åbnet for de indre ventiler og blokeringerne blev mindre allerede mens jeg lå på briksen. Søren er det mest passionerede menneske omkring bindevævsmassage og forskellige teknikker og han går meget op i hele tiden at udvikle sig og dele sin viden. Sørens begejstring smitter enormt! Jeg har fået en helt anden krop, efter at jeg er begyndt hos ham 2 timer hver 3. uge med bindevævsbehandlinger. Jeg er blevet helt afhængig og kan klart mærke, hvor meget godt det gør for min fysik, men også for det personlige velvære og tilliden til kroppens styrke og immunforsvar?

Som en del af behandlingen er der både brugt cupping og gua sha. Gua sha’en var helt ny for mig, men sikke resultater! Den renser nærmest vævet, strammer huden op og mindsker både appelsinhud og arvæv. De første gange var jeg helt sort flere dage efter. Jeg har fået meget mere flow i min krop og en helt anden følelse i ben og fødder. Særligt her under corona-lockdown kan jeg mærke, hvor meget min krop trænger til at komme tilbage. Også mine rynker i ansigtet bliver synligt mere udglattede, når jeg har fået ansigts-gua sha.

Massørerne hos La Mano er alle virkelig professionelle og ærlige om deres kompetencer og hvordan de kan supplere hinanden i de forskellige behandlinger. Man føler sig virkelig tryg og godt behandlet!

Jeg har allerede anbefalet Klinik La Mano til flere af mine veninder og de har samme positive oplevelse af stedet som jeg. Derudover er det rigtig dejligt at priserne er rimelige. Hvis det bliver for dyrt, kommer man nemlig ikke så ofte, som man gerne vil og så får man ikke den fulde effekt ved at være i forløb.

Kunde

Heidi Julius Andersen
36 år, Dyrepasser

- Nem overskuelig hjemmeside og online bookingsystem
- God variation og tilgang til de tidsrum, man ønsker at booke
- Klinikken er ren, pæn og rar at være i.
- Smilende imødekommende personale med tid til at lytte og sætte kunden i centrum
- Jeg er ALDRIG blevet skuffet over en massage.
- Der er god fornemmelse fra massøren om man ønsker samtale eller stilhed under en massage.
- Graviditetsmassagen hjalp mig enormt meget.
- Pilates holdene er nemme, hyggelige og gør kroppen godt

Jeg er fuldt ud tilfreds med klinik la mano!

Kunde

Diana Reuss Andersen
54 år, Køkkenmedhjælper

"Jeg savner virkelig mine behandlinger hos "Klinik La Mano"...

Lige nu er min krop slet ikke med mig - den er tung, belastet og fyldt med infiltrationer. Den er desværre, at finde et sted, hvor der næsten kun eksisterer smerte og irritation.

Jeg har fibromyalgi og slidgigt forskellige steder i kroppen og er gennem flere år blevet behandlet af Katja. Katja er fantastisk dygtig og har en stor viden om kroppen og dens funktioner.

Når jeg har fået massage, så har jeg en lethed i kroppen, der gør, at de følgende dage bliver meget lettere at komme gennem. Mit energiniveau stiger og jeg kan bedre håndtere de forskellige udfordringer i dagligdagen. Selvfølgelig kan jeg mærke, at der er taget fat, men det fungerer bedst for mig.

Søren er rigtig god til, at spore sig ind på, hvor generne opstår. Hans teknik gør, at infiltrationerne mindskes og jeg igen får følelsen af, at være menneske. Et menneske, der igen får smil på læben og nyder en mere behagelig dagligdag.

Jeg håber virkelig, at "Klinik La Mano" snart genåbner, så jeg kan komme til behandling. Jeg sukker efter et liv, hvor jeg har færre smerter og hvor dygtige mennesker står klar til, at tage fat.".

Kunde

Ally Jensen
97 år, Operationssygeplejerske

Jeg har fået den bedste behandling nogensinde.

Jeg mødte tilfældigt Klinik La Mano på en af mine daglige gåture.
Jeg tror jeg må være en af Katjas første kunder.
Jeg har hverken før eller siden fået en lige så god behandling som den jeg får hos Katja.
I starten fik jeg behandling med korte intervaller, men nu kommer jeg med længere intervaller og holder min behandling ved lige.
Min søn og flere af mine veninder kommer også og får behandling hos Klinik La Mano.

For ca. 10 år siden fik jeg et alvorligt hælbrud. I forbindelse med min indlæggelse på hospitalet fik jeg en alvorlig infektion pga. dårlig hygiejne. Min indlæggelse blev derfor desværre unødvendigt lang. Min lange indlæggelse med nedsat immunforsvar har forringet mine genoptræningsmuligheder. Jeg har derfor døjet med store smerter i min fod. Smerterne har bredt sig til resten af kroppen og har forringet min livskvalitet. Lægerne sagde at de ikke kunne gøre noget. Jeg var gammel og måtte leve med smerterne...

Jeg er selv tidligere operations sygeplejerske og har også arbejdet i udlandet. Jeg har altid været meget aktiv. Motion og bevægelse er en vigtig livsenergi for mig. Så da lægerne sagde at jeg måtte affinde mig med smerterne, var det næsten som om de slukkede lyset for mig.

Men heldigvis fandt jeg Klinik La Mano.

Jeg husker at jeg i starten blev helt rørt.
Kun efter få behandlinger havde jeg det mærkbart bedre og jeg var så smertelindret, at jeg fik min livsglæde tilbage og kunne gå mine daglige ture uden smerter.

Hvem siger at man ikke skal have det godt selvom man er 97 år.

I dag er jeg 97 år og bor stadig i mit eget hus.
Jeg går stadig dagligt mine gåture på minimum 30 min.

Jeg tør ikke tænke på hvordan mit liv havde set ud hvis ikke jeg havde fundet den rette hjælp

Kunde

Annette Hvass
56 år, social- og sundhedsassistent

Jeg er kommet hos klinik Lamano igennem 8 år og altid blevet mødt med smil, nærvær og professionel behandling målrettet mine behov.

I mit arbejde som social- og sundhedsassistent mærker jeg dagligt, hvis der er ubalance i bevægeapparatet.
Specielt min nakke og begge skuldre mærkes i form af træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær.

Behandlerne hos Klinik Lamano er meget kompetente og finder i dialogen omkring mine smerter fokus for den udløsende årsag, hvilket kan variere fra gang til gang.
Jeg har altid følt mig tryg og i kyndige hænder under deres behandling. Det faglige niveau er højt, og jeg forlader altid klinikken med velvære i kroppen.

Som supplement til massagen træner jeg på pilates holdet. Træningsformen bidrager til smidighed og styrkelse af kroppen. Et ekstra plus er den mentale indre ro som træningen giver.

De bedste anbefalinger til Klinik Lamano.

Kunde

Birgitte
37 år, Personalechef

I løbet af de sidste 5 år har jeg afprøvet rigtig mange forskellige slags behandlinger for at få det bedre med mine kroniske lændesmerter.

Katja er den første behandler, der har arbejdet med mit bindevæv, og det har haft en rigtig god effekt på min ryg. Og så holder det smerterne på afstand i længere tid, end jeg er vant til.

Det er altid rart at komme på klinikken. Der er en hyggelig stemning, og jeg føler mig altid i gode hænder.

Pilates:
Efter en opblusning af mine kroniske lændesmerter, som gjorde at jeg fik mere ondt af at træne i fitnescenter, startede jeg til pilates.

Det virker langt mere skånsomt for min ryg, og Stine er god til at tilpasse øvelserne, hvis der er smerter. Og efter 3 måneder kan jeg faktisk se, at jeg er blevet mere smidig og kan lave øvelser, som jeg ikke kunne til at starte med.

Pilatestræningen har helt sikkert en stor del af ansvaret for, at jeg nu er på vej tilbage på job efter en lang sygemelding.

Det er altid hyggeligt at være til pilates hos Stine. Vi er max 5 på holdet, og der er altid rigeligt med plads til at grine af os selv, når leddene knirker eller det kniber med balancen.

Kunde

André
39 år, Sygemeldt

Jeg har i mange år døjet med smerter i nakke og skuldre på grund af en skæv ryg.

Jeg føler, at det at jeg har ondt, bliver tager seriøst af Katja, og at jeg ikke bare er et “nummer i rækken”.

Hendes bindevævsbehandling med sugekopper og gua sha kniv har været effektiv for mig. Og hun har været god til at give mig øvelser, som jeg kunne lave hjemme.

Hun har også været en stor hjælp til at skubbe mig til at komme til pilates for at gøre noget godt for min krop.

Pilates:
Efter meget overtalelse fra Katja begyndte jeg til pilates hos Stine, og det har jeg ikke fortrudt.

Det har været godt for mig at komme ud og røre mig, da jeg ellers sidder meget stille.

Det foregår altid i et behageligt tempo, hvor hun sørger for at alle er med, og efter nogle måneder føler jeg mig mere smidig og har fået bedre balance.

Klinik La Mano Logo

Lone Hvass-Nielsen, 64 år

Pilates giver indre ro, bedre kropsfølelse og bedre humør.
Holdene er små og hyggelige.
Stine er en dygtig, empatisk, humoristisk og velforberedt instruktør.

Man får altid en smilende og venlig modtagelse i klinikken.
Søren er god til at lytte og finde ud af hvor smerterne stammer fra og afhjælpe dem.
Komme med træningsforslag.
Afprøver andre massage typer/ metoder.

Jeg er altid glad for massagen, når jeg går og tiden efter.

Pilates og massage kan varmt anbefales.

Klinik La Mano Logo

Peline Høeg, 49 år
Faglærer / Underviser

Jeg har efter en stor diskusprolaps med senfølger fået bindevævsmassage hos Katja.
Da jeg var værst tilredt, var jeg delvis lammet i højre balde/baglår og højre fod. Venstre ben og fod smertede voldsom samt sov voldsomt.

Genoptræning, og især bindevævsmassage, gjorde en KÆMPE forskel, for mig.

Allerede efter 2 -3 ganges massage skete der store forandringer…
( ja jeg var også i genoptræning, og var ihærdig med at arb med kropshukommelse)
Efter hun havde tryllet med sine fingre et par mdr el 4, anbefalede hun mig at prøve pilates, som supplement til massagen.
Så det hun løsnede kunne blive mere integreret i kroppen via øvelser og “smidighed “…

Jeg må sige at det har haft en fantastisk virkning. Min krop kan for hver uge lidt mere end hvad den kunne ugen før. Og jeg er ved at være der hvor jeg kan det samme som for 1 år siden.. DET er helt fantastisk.

Fra at stå på akut operations listen, til at få udsat den til november, til januar… for derefter at aflyses, da egen fremgang hvor “for god”.

Lammelsen er væk…

Smerterne er så meget væk at alt smertestillende ikke tages (andet end på alm vis som mange andre).
Mit venstre ben sover dog stadig, men kun 1/4 af hvad det gjorde for 11 mdr siden.

Der er ingen tvivl om at massagen har gjort en kæmpe forskel.. men på et tidspunkt da der måtte mere til -var pilates -det helt rette for mig.

At være på så lille et hold, hvor individuelle hensyn bliver taget…
Med en instruktør der tydeligt ved hvad hun laver, og foreslår alternative øvelser når jeg mødte udfordringer… Er lige mig.

Der er ingen tvivl om at det er klienten der er omdrejningspunktet i klinik La Mano… om det er behandling eller træning.

Både Katja og Stine får de varmeste anbefalinger af mig.

Det er virkelig kompetente ansatte..